Διανεμήθηκαν από τη ΔΗΚΕΔΗΜ  την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ,23 τόνοι πορτοκάλια από το Άργος στα σχολεία όλου του Δήμου Μουζακίου , σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, καθώς επίσης  στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς.

 Στην ενέργεια αυτή συνέβαλαν καθοριστικά οι λιγοστοί υπάλληλοι   μαζί με τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου , όπου με συντονισμένες προσπάθειες μοιράστηκαν οι παραπάνω ποσότητες στα προαύλια της κάθε σχολικής μονάδας. Σημαντική ήταν και η συμβολή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων , οι οποίοι μετέφεραν οι ίδιοι τα φρούτα στα απομακρυσμένα σχολεία.

 Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη Φανή δήλωσε τα εξής:

“ Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αντιδήμαρχο κ. Καλιώρα Θωμά που διέθεσε όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας  του Δήμου καθώς και τα μηχανήματα, ώστε να διεκπεραιωθεί με επιτυχία το παραπάνω εγχείρημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά την επιχείρηση επίπλου ΤΣΙΓΚΑΣ για την παραχώρηση του Κλαρκ, τους διευθυντές των σχολείων, τους προέδρους των σχολικών επιτροπών, καθώς και τους προέδρους των Τ. Κοινοτήτων για την ενεργή συμμετοχή τους ώστε να διεξαχθεί αρμονικά η διάθεση των προϊόντων.

 Να σημειωθεί εδώ πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ξανά διανομή πορτοκαλιών σε δικαιούχους ΚΕΑ, σε τρίτεκνους και σε πολύτεκνους.

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση, ως το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, θα στέκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών της, παρέχοντάς τους αγαθά ενεργοποιώντας όλα τα μέσα και τις δομές που διαθέτει  και με μεγάλη όρεξη και διάθεση ώστε να αποφέρει στους δημότες όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.“

 

Σχόλια