Αξιότιμε Κύριε/ Αξιότιμη Κυρία,
Το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Clermont – Ferrand ΙΙ της Γαλλίας έχουν διαμορφώσει από κοινού το μεταπτυχιακό με τίτλο «Χωρικές Δυναμικές και Χωροταξία της Υπαίθρου» (DYNTAR)
Στο πλαίσιο λοιπόν του ανωτέρω μεταπτυχιακού, ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου, αναγνωρίζοντας τον ρόλο και την προσφορά των αποδήμων στην ανάπτυξη μιας περιοχής, εκπονούν ένα πρωτοποριακό εγχείρημα δικτύωσης και αξιοποίησης των απανταχού αποδήμων.
Το εγχείρημα περιλαμβάνει δράσεις όπως συμπλήρωση ερωτηματολογίων, συμμετοχή σε συναντήσεις – αξιοποιώντας παράλληλα και την δυναμική των νέων τεχνολογιών και των κοινωνικών δικτύων – καθώς και ενημέρωση για τοπικές δράσεις και προϊόντα της περιοχής. 
Για το σκοπό αυτό, ως πρώτο βήμα σας παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Η βοήθεια σας είναι σημαντική στο έργο μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορίες (τηλ επικοινωνίας 2445350115)

Με εκτίμηση

Η ομάδα έργου
Κωτσός Γιώργος, Δήμαρχος Μουζακίου
Παπαδόπουλος Γιώργος, Τοπογράφος Μηχανικός
Παπαδοπούλου Ηλιάνα, Τοπογράφος Μηχανικός 
Σγουρή Αικατερίνη, Πολιτική Επιστήμονας
Φραγκόπουλος Δημήτρης, Οικονομολόγος
Χριστοδούλου Δημήτρης, Χωροτάκτης Μηχανικός

 

ΑΠΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ

Σχόλια