Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ
ΤΗΣ 23ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Δήμος Μουζακίου και ΔΗΚΕΔΗΜ προσφέρουν αναγκαία είδη στους πυρόπληκτους της Αττικής

Η Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου και η ΔΗΚΕΔΗΜ ενεργοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να απαλύνουν όσο μπορούν τον πόνο και την θλίψη των πυρόπληκτων συμπατριωτών μας στην Αττική, προσφέροντας ως βοήθεια τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Ο Δήμος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Μουζακιώτες να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια αποδεικνύοντας και σε αυτή την τραγική συγκυρία, την τεράστια ευαισθησία και ανθρωπιά που διαθέτουν.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσέρχεται καθημερινά στο Δημαρχείο Μουζακίου και να εναποθέτει την προσφορά του στον χώρο της κεντρικής εισόδου του κτιρίου.
Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας απαραίτητα βασικά είδη είναι: ξηρά και συσκευασμένη τροφή, (μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, χυμοί, κονσέρβες, ξηροί καρποί, νερά), μωρομάντηλα, πάνες, βαζελινούχες γάζες fucidin, αποστειρωμένες γάζες μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, φιάλες ορού ringers, dextrose, παλμικά οξύμετρα, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, τζελ εγκαύματος τύπου flagyl/ flogocalm, ρulvo spray, γάντια νιτριλίου (μιας χρήσεως), αλουμινοκουβέρτες, μάσκες μιας χρήσης, αυτοκόλλητα ράμματα, αντισηπτικό τύπου hibitane, μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ, παυσίπονα.

Σχόλια