Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη επιβεβαιώνει καθημερινά τη σταθερή δέσμευσή του στη στήριξη του Αθλητισμού. Υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων το νερό Θεόνη έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της υλοποίησης σημαντικών Αθλητικών Διοργανώσεων καθώς και την ενθάρρυνση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό.

Η πεποίθηση ότι η αθλητική δραστηριότητα σε όλες τις μορφές της συμβάλλει σημαντικά στη

ν σωματική υγεία και ευεξία, αποτελεί βασική αξία στη φιλοσοφία του νερού Θεόνη. Κάνοντας την πεποίθηση πράξη, το Θεόνη ενίσχυσε τις προσπάθειες του διακεκριμένου πρωταθλητή βάδην Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας 2016, καθώς και την αθλήτρια Nanja van den Broek, που κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση. Παράλληλα, υπήρξε χορηγός στο 4ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Λαμίας «LamiaNight & Run 2017», όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 2.500 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα, και στο 10ο Επετειακό Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», το μεγαλύτερο Ημιμαραθώνιο της ελληνικής επαρχίας.

Το Θεόνη συμμετέχει ενεργά ως χορηγός της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου της Λάρισας (ΑΕΛ) και της ομάδας μπάσκετ ΑΣ Καρδίτσας. Έχει στηρίξει την ομάδα ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής και διετέλεσε χορηγός του Final 4 Κυπέλου Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών. Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, το νερό Θεόνη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και αποτέλεσε χορηγός του φημισμένου Libya Rally, ένας αγώνας αυτοκινήτων – θεσμός στις ερήμους της Αφρικής.

Το νερό Θεόνη επενδύει στη διάδοση της αθλητικής παιδείας, ειδικότερα ανάμεσα στους νέους,  στηρίζοντας Αθλητές και Αθλητικές Διοργανώσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο με γνώμονα πάντα τα Ολυμπιακά Ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: annie@theoniwater.gr

Σχόλια