Την παρουσία του στις διεθνείς αγορές συνεχίζει να επεκτείνει δυναμικά το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, με ολοένα και περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως να απολαμβάνουν το ξεχωριστό αυτό νερό από τα όρη των Αγράφων.

Το νερό Θεόνη ακολουθεί μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό, έχοντας από νωρίς επενδύσει στη διεθνή του παρουσία. Ήδη 20 χώρες παγκοσμίως έχουν αγκαλιάσει το Θεόνη, με το πολυβραβευμένο ελληνικό νερό να επιτυγχάνει συνεχώς υψηλότερη διείσδυση σε ιδιαίτερα σημαντικές αγορές, όπως η Γερμανία και η Μέση Ανατολή, οι οποίες απορροφούν ολοένα και μεγαλύτερο όγκο της παραγωγής.

Στη Γερμανία οι εξαγωγές ακολουθούν σταθερά ανοδική πορεία με το δίκτυο συνεργασιών και τα σημεία πώλησης του Θεόνη να διευρύνονται συνεχώς. Ταυτόχρονα, στη Μέση Ανατολή οι εξαγωγές του Θεόνη καταγράφουν επίσης μεγάλη αύξηση, ιδιαίτερα προς τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με νέες αγορές να προστίθενται σταθερά ως προορισμοί του Θεόνη, το ελληνικό αυτό φυσικό εμφιαλωμένο νερό από τη Βατσουνιά της Καρδίτσας ταξιδεύει πλέον σε 4 ηπείρους παγκοσμίως, κερδίζοντας την προτίμηση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρα, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: annie@theoniwater.gr

Σχόλια