Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στήριξε φέτος ως χορηγός την εκδήλωση «Τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας»που διοργανώνει κάθε χρόνο η New Times Publishing για να επιβραβεύσει τις πιο υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις.

Στη φετινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ, συνολικά 27 καταξιωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά διακρίθηκαν για την δυναμική ανάπτυξη που καταγράφουν, ενώ το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη δρόσισε τους εκατοντάδες παραβρισκόμενους. Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της επιχειρηματικότητάς καθώς και από οργανισμούς και φορείς του δημοσίου.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στηρίζει σταθερά κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στη βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία!

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρα, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Σχόλια