Τουρνουά ποδοσφαίρου Μουζάκι «Youth cup 2017» διοργανώνει η ΑΕ Μουζακίου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο κλείσιμο της φετινής αθλητικής χρονιάς, η ακαδημία της Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ κάνοντας πράξη τους σκοπούς και τους στόχους της και σύμφωνα με  τη φιλοσοφία της πως “τα παιδιά πρέπει να αποκτήσουν ποδοσφαιρική παιδεία και γνώση για το άθλημα, να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο, τους συμπαίκτες τους αλλά και τους αντιπάλους τους και γενικά ότι το ποδόσφαιρο στα 90 λεπτά που διαρκεί είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω και πως στο τέλος είμαστε όλοι φίλοι”, συμμετείχε σε γιορτές φιλαθλητισμού και ευεξίας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας πήραν μέρος σε παιχνίδια μη ανταγωνιστικά, σε τεστ δεξιοτεχνίας στον αγωνιστικό χώρο και στο ταρτάν των γηπέδων και απόλαυσαν την ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι).

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 η ακαδημία μας συμμετείχε στο 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά» που διοργανώθηκε  από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ηρακλής Παλαμά».  Περισσότερα από διακόσια (200) παιδιά αγωνίστηκαν σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, στηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους, τα παιδιά της φλόγας, τα παιδιά όλων μας, καθώς τα έσοδα του τουρνουά δόθηκαν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”.

Το τετραήμερο 16-19 Ιουνίου διεξήχθη το «Θουκυδίδειο Youth Talents Kαρπενήσι Cup 2017» στο οποίο η ακαδημία μας συμμετείχε με στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι» και το πνεύμα του συναγωνισμού μέσα από το ποδόσφαιρο. Πήραν μέρος αρκετές ακαδημίες ανά  την Ελλάδα, με το προπονητικό κέντρο να γεμίζει από παιδιά.

Τις επόμενες μέρες (Α΄ Περίοδος: 22-25 Ιουνίου, Β΄ Περίοδος: 29 Ιουνίου- 2 Ιουλίου) η ακαδημία της Α.Ε. Μουζακίου διοργανώνει το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙ “YOUTH CUP 2017” με τη συμμετοχή ακαδημιών ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας ότι τέτοιες δράσεις έχουν τη σημειολογική τους αξία και σημασία, την προαγωγή του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της γαλούχησης των παιδιών σε ένα υγιή και δυναμικό τρόπο ζωής. Στοχεύουμε στην προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών και στην ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα αξιοθαύμαστο ποδοσφαιρικό θέαμα σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον, όλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα παρουσιάζοντας μια όμορφη αθλητική εικόνα και ότι οι σημερινοί αθλητές θα γίνουν αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι. Τέλος, προσδοκούμε στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών και την ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 231 φορές
malami.jpg
ideorama.jpg
konaki.jpg
vlasis.jpg
AD_RIGHT.fw.png
ksexasmenes.jpg
agora.jpg
argiros.jpg
arktos.jpg
basilikou_sm.jpg
opap.jpg
apolis.jpg
zara.jpg
keramario.jpg
facebook_page_plugin