Administrator

Administrator

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, το οποίο εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοινώνονται τα εξής:


Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πλήττουν τη χώρα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

1. Την Τετάρτη (15-11-2017) το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κεντρική Μακεδονία, τη νύχτα οι Σποράδες και η Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

2. Την Πέμπτη (16-11-2017) κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι Δυτικές Κυκλάδες και η Δυτική Κρήτη.

3. Την Παρασκευή (17-11-2017) πιθανόν η Ήπειρος μέχρι το πρωί. Το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η Δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας).

4. Το Σάββατο (18-11-2017) αρχικά όλη η χώρα, εκτός από την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (εκτός από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη).

5. Την Κυριακή (19-11-2017) πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.
Παράλληλα, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα, καλούνται οι πολίτες:
Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως η Τροχαία κ.λπ.
Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

http://karditsapress.gr

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣ. ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. διοργανώνει το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ στις 14 Απριλίου 2018. Το Φεστιβάλ φέτος θα συνδιοργανωθεί με τον ΠΕΔ Θεσσαλίας και θα αφιερωθεί στην προώθηση και προβολή των Θεσσαλικών προϊόντων στην Ευρώπη, θέλοντας έτσι να συμβάλλουμε και εμείς στην προώθηση τους στις αγορές της Ευρώπης, τόσο σε επαγγελματίες όσο και απλούς καταναλωτές, συμπατριώτες μας και μη.

Για την καλύτερη επίτευξη αυτού του στόχου η Ομοσπονδία αποφάσισε τις παρακάτω ενέργειες:
Την διοργάνωση έκθεσης θεσσαλικών προϊόντων στο χώρο που θα γίνουν οι εκδηλώσεις του 13ου Φεστιβάλ. Εκεί θα μπορεί να γίνει είτε δειγματισμός των προϊόντων σας, είτε προβολή τους μέσω έντυπων φυλλαδίων ή και ακόμη γευστική δοκιμή τους από τους εκατοντάδες (αναμένεται υψηλός αριθμός) επισκέπτες Θεσσαλούς της Ευρώπης αλλά και από αρκετούς συμπατριώτες και Γερμανούς επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. (Το Ντύσσελντορφ ως τόπος διοργάνωσης έχει παράδοση μαζικής συμμετοχής)!

Την έκδοση ενός πολυσέλιδου εντύπου (σχήμα Α4, όλο έγχρωμο, ιλουστρασιόν χαρτί) στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία για την πορεία της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης και τα προηγούμενα (12) Φεστιβάλ. Κυρίως όμως θα υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα εξαιρετικά προϊόντα που παράγει σήμερα η Θεσσαλία και αναφορά – προβολή σε θεσσαλούς παραγωγούς αλλά και εμπόρους καθώς και καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης αυτών στις αγορές της Ευρώπης.

Το αφιέρωμα αυτό θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 10.000 αντίτυπα, θα είναι δίγλωσσο (Ελληνικά – Γερμανικά) και θα διανεμηθεί κυρίως σε επαγγελματίες στις αγορές της Γερμανίας, Ελβετίας και Αυστρίας. Η συγκέντρωση του υλικού και η έκδοση – εκτύπωση του γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, το οποίο κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια για το περιεχόμενο, την ποιότητα του και τον ξεχωριστό τρόπο που προβάλει τη Θεσσαλία και τους Θεσσαλούς.

Μπορείτε λοιπόν για την προβολή δικών σας προϊόντων και υπηρεσιών να επικοινωνείτε, εκτός από τον Ομοσπονδία μας και με τον ΞΕΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟ στην παρακάτω διεύθυνση: ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 3. ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΤΗΛ.24310-33215 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος                             Ο Α’ Γραμματέας 
   Διαμαντής Γκίκας                     Άγγελος Βόμπρας 

ξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

είμαστε οι μαθητές του Γυμνασίου -Λυκείου του Μπίλεφελντ Γερμανίας, μιας πόλης που φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό ελλήνων μεταναστών και νεομεταναστών μακριά από την πολυπόθητη πατρίδα μας.

Μόνος μας δεσμός με την Ελλάδα είναι το σχολείο μας που αποτελεί πυρήνα του πολιτισμού μας εδώ στην ξενιτιά.

Φέτος όμως η κατάσταση στο σχολείο μας είναι αρκετά δύσκολη και οι ελλείψεις των καθηγητών δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τη θέση μας όσον αφορά την ελπίδα μας να επιτύχουμε στις εξετάσεις μας για την εισαγωγή μας σε ένα ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Είμαστε Ελληνόπουλα, κύριε Πρωθυπουργέ, με όνειρα και ελπίδες.

Όνειρα να κατορθώσουμε μια μέρα να επιστρέψουμε στη πατρίδα μας.

Ελπίδες να καταφέρουμε να προοδεύσουμε στη ζωή μας και να ξεφύγουμε από τη μοίρα των γονιών μας, που βιώνουν τη μοντέρνα προσφυγιά.

Αυτά τα όνειρα και αυτές τις ελπίδες εσείς τα καταστρέφετε.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα θέλαμε να σας θέσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν και μας προκαλούν αγωνία για το μέλλον μας.

Πιο συγκεκριμένα:

1.    Στην έλλειψη καθηγητών στα σχολεία μας. Η δέσμευση του Υπουργείου ήταν ότι μέχρι τις 27 Οκτωβρίου το αργότερο να αποσπαστούν καθηγητές ώστε να καλυφτούν τα κενά. Μέχρι σήμερα 13/11/17 περιμένουμε ακόμα Φιλόλογο, Βιολόγο και Μαθηματικό. Οι ώρες των μαθημάτων είναι λιγότερες από αυτές που πρέπει και το Γυμνάσιο μας υπολειτουργεί, γιατί το βάρος έχει πέσει στο Λύκειο και στις κατευθύνεις  και οι καθηγητές μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μας διδάξουν μαθήματα κατεύθυνσης που δεν είναι της ειδικότητας τους όπως Βιολογία ή Φυσική. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει ούτε το πρώτο κεφάλαιο στην Βιολογία. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για εμάς! Επίσης τμήματα θα ενωθούν με αποτέλεσμα να είμαστε 33 παιδία.        

2.    Για πρώτη φορά φέτος οι εξετάσεις των ομογενών έγιναν το ίδιο χρονικό διάστημα και με τα ίδια θέματα των επαναληπτικών εξετάσεων των μαθημάτων της Ελλάδας με ελάχιστες διαφορές Πώς είναι δυνατών να εξεταζόμαστε ουσιαστικά στα ίδια θέματα και να τους συναγωνιζόμαστε; (για παράδειγμα αναφερόμαστε ότι στο μάθημα της Νέας Ελληνικής  διαφέρουν μόνο τα συνώνυμα - αντώνυμα το ίδιο συνέβη περίπου και στα άλλα μαθήματα αφαιρώντας ερωτήματα. Σε αυτό είμαστε ίσοι με εκείνους ; Και γιατί δεν είμαστε ίσοι και σε άλλα όπως στις μεταγραφές από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή γιατί εμείς έχουμε βάση ενώ εκείνοι όχι; Μήπως θεωρούμαστε προνομιούχοι; Σας απαντάμε πως δεν είμαστε, αφού εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε το γλωσσικό περιβάλλον της Ελλάδας, ούτε φροντιστηριακή βοήθεια ( και ας μην κρυβόμαστε, όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα : τα κενά του σχολείου συμπληρώνονται από τα φροντιστήρια! ) και επιπλέον περισσότεροι μαθητές διανύουμε καθημερινά τεράστιες αποστάσεις για να φτάσουμε στο σχολείο μας.  Επίσης κύριε Πρωθυπουργέ  ξεχνάτε ,ότι η πλειοψηφία των γονιών μας είναι απλοί εργάτες. Πολλοί από εμάς έχουμε περισσότερα από ένα αδέρφια. ¨όταν μπαίνουμε στα ελληνικά πανεπιστήμια σε διαφορετικές πόλεις ,δεν δικαιούμαστε μεταγραφών. Έτσι οι γονείς μας αναγκάζονται να θυσιάσουν ένα παιδί ,διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα. Μην ξεχνάτε κε Υπουργέ ,ότι για μας ,που ζούμε εδώ η Ελλάδα είναι εξωτερικό! Για ποιο λόγο μας διαχωρίζετε και εδώ από τα παιδιά της Ελλάδας;

3.    Τέλος κύριε Πρωθυπουργέ ενημερωθήκαμε από τους προέδρους στην τάξη μας για τον νόμο που μετατρέπει τα σχολεία μας από το έτος 2018 σε δίγλωσσα. Αυτό  σημαίνει κλείσιμο των σχολείων μας, κάτι που μας βρίσκει όχι μόνο αντίθετους, αλλά προκαλεί την αγανάκτηση μας και τη λύπη μας για το πώς μας αντιμετωπίζει το Υπουργείο και σας βεβαιώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο.     

Για όλα τα παραπάνω ζητούμε:

1.    Να στείλετε καθηγητές στο σχολείο μας το συντομότερο δυνατόν.

2.    Να διαχωριστούνε οι εξετάσεις των ομογενών από τις επαναληπτικές εξετάσεις της Ελλάδας.

3.    Να ισχύουν οι μεταγραφές από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο όπως ισχύουν και για τους μαθητές της Ελλάδας.

4.    Να μας απαντήσετε με σαφήνεια για την λειτουργιά των σχολείων μας για το έτος 2018-2019 και εξής.

Ελπίζουμε για την γρήγορη επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας. Και είμαστε σε ετοιμότητα για την συνέχιση των κινητοποιήσεων μας ( που ήδη γίνονται ) σε άλλη περίπτωση.   

Με εκτίμηση οι πρόεδροι των πενταμελών συμβουλίων του Ελληνικού Γυμνασίου- Λυκείου Μπίλεφελντ.

 

www.esos.gr

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 12:07

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Σαν σήμεραι η ιταλική κυβέρνηση απέστειλε στην Ελλάδα τελεσίγραφο με το οποίο και απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση του ιταλικού στρατού από την Ελληνοαλβανική μεθόριο προκειμένου στη συνέχεια να καταλάβει κάποια στρατηγικά σημεία της Ελλάδος. Η απάντηση της κυβέρνησης Μεταξά στο τελεσίγραφο ήταν αρνητική.

Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της χώρας μας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. Η ημερομηνία αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο ως επίσημη εθνική εορτή και αργία. και όπως σε όλη τη χώρα, έτσι και η Βατσουνιά τίμησε όλους αυτούς τους απλούς καθημερινούς και γενναίους ανθρώπους που πριν 77 χρόνια απέδειξαν πως οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες γράφοντας ιστορία και αναγκάζοντας όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στο μεγαλείο τους

 

Ευρεία σύσκεψη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κωτσός με στόχο το συντονισμό όλων εν όψει των δηλώσεων των Δημοτικών εκτάσεων στο κτηματολόγιο.

Ο κ. Κωτσός ζήτησε από τους προέδρους να συνεργαστούν στενά με την Αντιδήμαρχο κ. Τσιούφη που έχει την ευθύνη και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να δηλωθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια οι δημοτικές εκτάσεις του Δήμου Μουζακίου στο κτηματολόγιο.

Εκείνο που ζήτησε ο Δήμαρχος είναι να επισημανθούν τυχόν καταπατήσεις δημοτικών εκτάσεων προκειμένου να διορθωθούν και κυρίως εκείνες οι περιπτώσεις ιδιωτών που συνέταξαν και συμβόλαια σε βάρος δημοτικών εκτάσεων με τη μέθοδο της χρησικτησίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπαλατσός, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μαυρομματίου κ. Νάσιος, Πευκοφύτου κ. Χαλίλης, Χάρματος κ. Νικάκης, Καππά κ. Φωτάκης, Γελάνθης κ. Τσιούμας, Ελληνοπύργου κ. Βλάχος, Λοξάδας κ. Μούντζιας, Δρακότρυπας κ. Μπούρμπος, Κρυοπηγής κ. Σοφογιάννης, Ανθοχωρίου κ. Τσίγκας, Πύργου Ιθώμης κ. Γκαραβέλας, Ελληνόκαστρου κ. Γρηγορίου, Μαγουλίτσας κ. Σπανός, Βατσουνιάς κ. Χαϊντούτης και ο Τοπικός Σύμβουλος Οξυάς κ. Σωτηρίου, μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας και η γεωπόνος του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τέλος από τους προέδρους ζητήθηκε το συντομότερο δυνατό να καταθέσουν τις προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα εν όψει του νέου προϋπολογισμού που συντάσσεται από το Δήμο Μουζακίου.

http://mouzakinews.gr

Αξιότιμε Κύριε/ Αξιότιμη Κυρία,
Το τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Clermont - Ferrand ΙΙ της Γαλλίας έχουν διαμορφώσει από κοινού το μεταπτυχιακό με τίτλο «Χωρικές Δυναμικές και Χωροταξία της Υπαίθρου» (DYNTAR)
Στο πλαίσιο λοιπόν του ανωτέρω μεταπτυχιακού, ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου, αναγνωρίζοντας τον ρόλο και την προσφορά των αποδήμων στην ανάπτυξη μιας περιοχής, εκπονούν ένα πρωτοποριακό εγχείρημα δικτύωσης και αξιοποίησης των απανταχού αποδήμων.
Το εγχείρημα περιλαμβάνει δράσεις όπως συμπλήρωση ερωτηματολογίων, συμμετοχή σε συναντήσεις - αξιοποιώντας παράλληλα και την δυναμική των νέων τεχνολογιών και των κοινωνικών δικτύων - καθώς και ενημέρωση για τοπικές δράσεις και προϊόντα της περιοχής.
Για το σκοπό αυτό, ως πρώτο βήμα σας παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Η βοήθεια σας είναι σημαντική στο έργο μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορίες (τηλ επικοινωνίας 2445350115)

Με εκτίμηση

Η ομάδα έργου
Κωτσός Γιώργος, Δήμαρχος Μουζακίου
Παπαδόπουλος Γιώργος, Τοπογράφος Μηχανικός
Παπαδοπούλου Ηλιάνα, Τοπογράφος Μηχανικός
Σγουρή Αικατερίνη, Πολιτική Επιστήμονας
Φραγκόπουλος Δημήτρης, Οικονομολόγος
Χριστοδούλου Δημήτρης, Χωροτάκτης Μηχανικός

 

ΑΠΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 20:41

Αλλάζει όψη το Μουζάκι

Αλλάζει όψη το Μουζάκι καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το έργο «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων – Πεζοδρομίων Οικισμού Μουζακίου» μέσω του οποίου γίνεται ανάπλαση και αναβάθμιση της πόλης του Μουζακίου και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 1.000.000 ΕΥΡΩ.

Ο ανάδοχος του έργου προχωρά στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην οδό Καραϊσκάκη που αποτελεί την είσοδο για την πόλη του Μουζακίου και συγκεκριμένα στην «Τρίγωνη Πλατεία» και στη Δημοτική Αγορά

Να υπενθυμίσουμε ότι η μελέτη του έργου υποβλήθηκε για χρηματοδότηση το 2009 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 μ’ αποτέλεσμα να δοθεί μέσα στο 2012 η άδεια δημοπράτησής του. Στο μεταξύ λόγων των capital controls και της γενικότερης οικονομικής δυσχέρειας το έργο καθυστέρησε όπως εξάλλου και όλα τα έργα στην Ελλάδα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου κ. Κωτσού σε συνεργασία με την Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το έργο πέρασε ως «γέφυρα» στο νέο ΕΣΠΑ, εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη χρηματοδότησή του και πλέον ο ανάδοχος μπορεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις εργασίες που προβλέπονται στη σχετική μελέτη.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν εργασίες για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση σε κεντρικούς δρόμους του Μουζακίου και για τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων.

Συγκεκριμένα:

  • Στο τμήμα της Αντώνη Βασιλείου ανάμεσα στις οδούς Κοραή και στην Οδό Βενιζέλου που αποτελεί τη βόρεια είσοδο της πόλης του Μουζακίου από την πλευρά των Αγίων Θεοδώρων.
  • Στο τμήμα της Αντώνη Βασιλείου ανάμεσα στην οδό Αγίου Γεωργίου έως τη συμβολή με την περιφερειακή οδό της πόλης που αποτελεί τη Νότια είσοδο και έξοδο της πόλης προς Αργιθέα
  • Σε όλο το μήκος της οδού Καραϊσκάκη που αποτελεί την ανατολική είσοδο του Μουζακίου από την περιοχή της Καρδίτσας
  • Στο τμήμα της οδού Κοραή ανάμεσα στις οδούς Αντώνη Βασιλείου και Αγίου Θεοδώρου που βρίσκεται νότια του Λυκείου Μουζακίου
  • Σ’ όλο το μήκος της οδού Μεσολογγίου που αποτελεί τη φυσική συνέχεια της Οδού Αντώνη Βασιλείου έως την περιφερειακή οδό από την πλευρά της Πύλης
  • Σ’ όλο το μήκος της οδού Βιβλιοθήκης
  • Σ’ όλο το μήκος της οδού Θεσσαλίας

Την πορεία του έργου παρακολουθούν από κοντά τόσο η Αντιδήμαρχος έργων κ. Τσιούφη όσο και ο πρόεδρος του Μουζακίου κ. Πούπης που σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και τον ανάδοχο επιλύουν επί τόπου τα όποια προβλήματα ανακύπτουν.

«Αλλάζουμε την πόλη του Μουζακίου αναβαθμίζοντας αισθητικά όλο το κέντρο της πόλης του Μουζακίου μέσα από το έργο «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων – Πεζοδρομίων Οικισμού Μουζακίου» το οποίο έχει προϋπολογισμό 1.000.000 ΕΥΡΩ. Οι εργασίες του εργολάβου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργώντας την εικόνα της σύγχρονης πόλης στην έδρα του Δήμου μας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Τσιούφη.

«Σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο έργων, την τεχνική υπηρεσία και τον ανάδοχο του έργου προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις που παρουσιάζονται από την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου στην καρδιά της πόλης» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΤΚ Μουζακίου κ. Πούπης

http://mouzakinews.gr

Σε εφαρμογή των άρθρων 8 & 9 του Καν (ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων που υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής, μπορούν να προβούν σε “ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΛΟΥΝΤΑ” (πεδίο “ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ”) ποσότητας οίνου μικρότερης από 10 εκατόλιτρα, για οικογενειακή κατανάλωση και η οποία δεν πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.

 

mouzakinews.gr

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 14:40

ΞΕΡΗ

 
Σελίδα 1 από 12
argiros.jpg
agora.jpg
konaki.jpg
basilikou_sm.jpg
malami.jpg
vlasis.jpg
apolis.jpg
ideorama.jpg
ksexasmenes.jpg
opap.jpg
AD_RIGHT.fw.png
arktos.jpg
zara.jpg
keramario.jpg
facebook_page_plugin